Het team — 


Peter Meuris

Peter Meuris

Peter Meuris, schipper

Peter Meuris, de schipper heeft 25.000 nautische mijlen achter zijn naam staan en zeilt met dit schip sinds 1990. In de periode 1991-2005 heeft hij charters gevaren met het schip naar Engeland, Frankrijk, Noorwegen en Duitsland naast weekend- en meerdaagse tochten op het IJsselmeer. De schipper kan het schip alleen varen hetgeen niet betekent dat de gasten niet mogen participeren in het varen van het schip. Als de weersomstandigheden dat toelaten bent u welkom aan het roer en aan de navigatietafel om samen koersen uit te zetten en zeilen te hijsen en strijken. De schipper spreekt vloeiend Engels, Duits en Frans. Een aantal bemanningsleden gaan mee op toerbeurt als er gevaren wordt met een grotere bemanning dan alleen de schipper. Zij hebben allen een ruime ervaring met de Jupiter en hebben een aanzienlijke hoeveelheid zeemijlen aan ervaring. 


Holger Schwedt

Holger Schwedt

Holger Schwedt, co-schipper

Holger Schwedt is co-schipper bij het Nautisch Bootcamp Classic. Holger heeft vele zeemijlen ervaring ( 35000+ ) en is net zoals Peter een evenwichtige persoonlijkheid met veel humor.

 


hoto Credit:  dimnikolov

hoto Credit: dimnikolov

Dennis Wulf

Dennis Wulf: zeilde veel met de Jupiter. Dennis is een rustige persoonlijkheid met veel kennis van het zeilen en in het bijzonder van de Jupiter. Hij heeft onder andere het hele boordnet en alle nautische apparatuur aangelegd.

 


Rob Kloet : Rob is in het dagelijks leven de drummer van de Nits. Rob en Peter geven ook samen percussie workshops voor bedrijven, zie www.tacktales.nl / percussieworkshops. Rob en Peter hebben vele zeemijlen samen afgelegd.

De schipper is gewend om met veel verschillende soorten mensen om te gaan, naast het zeilen is hij coach voor medewerkers van bedrijven en organisaties, leidinggevenden en zelfstandigen. De bemanning staat garant voor een veilige, gezellige en onvergetelijke zeiltocht die mede door het schip een exclusief karakter heeft.